• Tove Strandmoe

  Stor takk til Tove som har visst og lært meg alt jeg kan om planlegging og gjennomføring av kull.Hun har vært jordmor på nesten alle kullene jeg har hatt.
  Det var du som lærte meg hvordan ta imot disse flotte små valpene! Kull 1 med Essi var en magisk og lærerik natt jeg aldri vil glemme. Eller da Guienness fikk Kiee og Kygo! Tove driver med Lundehund oppdrett.

 • Catrine Hotvedt

  Takk for all hjelp med valper, hundetrening og alt vi deler sammen.
  Catrine kommer til å bli medeier i Kiee GuAb's Kennel.
  Du er unik og stiller opp når jeg trenger hjelp, har vert syk eller en hund trenger ekstra oppfølging. Du er helt unik for meg kjære datter.
  Og nå stiller du hundene våre også og uansett vordan det går er du like blid og det setter jeg så stor pris på. Ha det gøy med hundene er det viktigste.

 • Trudi Bergerud

  Trudi er fantastisk og en god hjelper med pumiene mine.
  En stor takk til deg for at du endelig har klart å lære meg å klippe bedre enn noen gang og at du hjelper til med å klippe alle de flotte hundene våre. Det er helt magisk hvordan hundene våre endrer seg når du er ferdig med dem. Og hvordan du alltid søker kunnskap for å finne rett klipp til rett hund! Ser frem til mange år med samarbeide fremover.

 • Hanne K. Foshaugen

  Hanne er en fantastisk fotograf og venn. Det er hun som tok bildet av Essi, min første pumi, som blir brukt som logobilde.
  Takk for refleksjoner, hjelp og flotte bilder til hjemmeisden og oppdrettet mitt.

 • Thomas Thorvaldsen

  Sammen med deg har jeg forsket, reflektert og lært utrolig mye om livet sammen med hunder og livet sammen med mennesker.
  Utdannelser og trening sammen med deg og Luddis vil for alltid sitte som et fantastisk minne.

 • Til ALLE

  ALLE - dere har vert fantastiske. Uten samarbeide og gode venner og bekjente ville ikke noe vært mulig. Takk til alle som har stilt hunder, trent, vært med på fødsler, samtaler - JA allt. Takk for at dere er der!!!

 • Elisabet Bergerud

  For en jobb du har gjort, fra du var med meg på utstilling feste gangen og frem til nå! Jeg sier bare WOW. DU har trent og øvd, dag ut og dag inn. DU har stått i de rareste tilbakemeldinger fra andre og allikevel ikke gitt deg. Uendelig glad for vårt samarbeide og jobben du gjør med hundene våre. TEAM, det er det vi er - du er RÅ!!!

 • Torild Frøberg

  Du har gitt meg utrolig mye kunnskap og lærdom de to siste årene. Utrolig glad for å ha blitt kjent med deg og få ta del i all din kunnskap om den flotte rasen vår, PUMI. Du var en av de første som fikk pumi i Norge og historien om Klarha vil alltid vøre en del av pumiens flotte historie i Norge!

 • Sander Hotvedt Huset

  Tolmodige og hjelpsomme Sander. Du er med på utstillinger og gleder deg til du kan stille barn og hund. Du elsker hundene våre og de elsker deg. Du ordner med kaffe og stoler og vi storkoser oss på alle reisene rundt om i landet med deg.

 • Tarjei Bratt Hveding Gabrielsen

  Tarjei er min gode venn og sparrepartner. Han har hjulpet meg med hvordan vise hund på utstilling og vi har fulgt hverandre i mange år. Uendelig glad og takknemmelig for alt vi har delt og alt jeg har lært.
  Tarjei driver til daglig Klypen Agility i moss.

 • Alle mine valpekjøpere

  Takk til alle som har kjøpt valp hos meg. Jeg setter så stor pris på dere alle.
  Alt vi deler og gjør sammen, tuuusen takk.
  Vibeke, Inger-Lise, Elise, Berit, Geir, Trine, Kari-Anne, Jane, Anne-Marie, Bente-Linn, Kamilla, Carina, Tone, Siw, Asbjørn, Hege, Wenche, Marianne, Torild, Elisabeth, Karia-Anne, Eva, Siri,

 • Venner & familie

  Takk til alle mine flotte venner og familien som kommer med råd, stiller opp og hjelper til.
  Hund er livet mitt og dere alle støtter og er med på det!
  Og godt å ha dere alle der når det trengs gode råd og at andre øyne ser noe ikke jeg gjorde.