PUMI 

Under her vil dere se hvilke kull som har blitt født hjemme hos meg.

Kull 6: Født: 13.03.2021 i Andebu hos meg. Mira og Balder fikk 5 valper, 1 dde. 4 igjen. Herlige valper med god apetitt og de er litt gode og runde ved 2 ukers alder.

Kull 5: Født: 10.02.2020 i Andebu hos meg. Bissibingens Ilotta Esze & Curios Confident Mattis. 7 valper. Et jevnt kull med flotte valper.

Kull 4: Født: 9.9.2019 i Andebu hos meg. Bissibingens Kiee GuAb & FreTos Pipi Jagr.
De fikk 6 valper. Et jevnt kull hvor alt har godt av seg selv hele veien. Nydelige hunder hvor det er et fantastisk gemytt og omgjengelige hunder.

Kull 3: Født: 25.12.2018 i Andebu hos meg. Bissibingens Ilotta EsZe & Napos Szōcske.
De fikk 6 valper, (2 døde). Mira, Mirka, Magnus og Mella. Generasjon 2 født hos meg. Lotta er på for hos Elise. Dette kullet står jeg også som oppdretter på, det tok veldig lang tid å få meg inn der. Her beholdt jeg Mira som i dag er mor til et kull på 4 flotte valper.

Kull 2: Født: 19.08.2017 i Andebu hos meg. Bissibingens Guiennes EsCa & Mesterlaki Abos. De fikk 2 valper. Kiee og Kiraly (Kygo). Guinness bor til daglig hos Hanne Iren og Kjetil. Dette kullet hadde jeg sammen med samarbeidspartnerene mine den gangen. Vi beholdt hver vår hund fra kullet, jeg Kiee og de Kygo.

Kull 1: Født: 22.11.2015 i Andebu hos meg. Bissibingens Essi DeCe & Cuidado Versatile Vezeto. De fikk 4 valper: Irico, Ilotta, IQ og Idovha. ESSI var min første Pumi og det var her alt startet for meg. Hun ble min følgesvenn og superstar, og STAMMOR for mitt oppdrett. Fra dette kullet beholdt jeg Lotta. Da disse valpene var nesten 5 uker sa jeg ja til at de kunne registreres med fornavnet Bissibingens. Jeg signerte på et ark så de kunne bli registrert. Kullet var alikevel mitt og jeg hadde all jobben det innebærer å ha et kull. Så glad for at jeg beholdt Lotta fra dette
kullet, hun er nå mor til to kull hos meg :-)